2010. aug. 2.

Kedvenc fűszer, kedvenc ablak













8 megjegyzés:

Nyárády Károly írta...

Kedves, Sofia, ahogy a rendkívül hangulatos képeidet nézegetem, önkéntelenül is játszadozni kezd velem a fantáziám. Minden olyan meseszerű, és van benne valami varázslatos titokzatosság. Házikó az erdőben, egy gyönyörű, szép nővel! Ha nem is ott, de fa ott is van, nem igaz? No meg a folyópart, fűszerek, a virágok... :-)
Ez annak a klasszikus jelenetnek az ideális felállítása lenne, mikor egyszer csak megérkezik a jóvágású herceg, a díszletek mögül fehér Merced...izé, lovon, vagy valami hasonlón. Eltátja a száját, aztán idő húzásképpen kér egy pohár vizet, vagy valami mást, és ottfelejti a szemét valamin, és később a szívét is.
Na? Jól mondom?
Kérlek, ne vedd rossz néven, nálam ez már csak így van! Ha megragad valami különleges, azonnal improvizálni kezdek. :-))))

Lívia írta...

Szia Karesz! Nagyon aranyosat írtál:) Lehet, látod a jövőt:) Bár ebben a pillanatban megelégednék egy benzines fűnyíróval is, mert az enyém a végét járja. Egyébként sok fa van körülöttem, majdnem stimmel az erdő is. A herceg pohár vizébe viszont belecsempésznék egy kis bodzaszörpöt is. Bajban akkor leszek, ha nem vizet kér hanem egy csavarhúzót:)

Nyárády Károly írta...

Ha fajankó lenne, akkor tényleg valami effélét fog zagyválni, de meglehet, hogy mindezt csak a mély megilletődés fogja okozni. Abban azonban biztos vagyok, hogy ezt, Te ott helyben el tudod majd dönteni. Ha mégis csak egy csavarhúzó kellene neki, hát akkor odateheted, hogy rakja szépen rendbe a fűnyírót. Cserébe!

Lívia írta...

Szóval, vegyek végre csavarhúzót:)

Nyárády Károly írta...

Ajaj, csak most esik le a tantuszom. Az a bizonyos bodzaszörp helyett nem valami "mást" szándékoztál említeni?
Nocsak! Hát szóval így!
Szépen, lassan kiderülhet, hogy Jancsi és Juliska annak idején nem végeztek rendes munkát, ámbár az is megtörténhetett, hogy a hamvából újjászületett a Főnixmadár. Nahát!
Persze, lehet, hogy mindezt csak én találom ki most, de mi van akkor, ha Halle Berry-t megszégyenítő módon, néha Macskanő lesz belőled, miután holdfényes éjszakákon megfürdesz a harmatos fűben? Fárasztó tornamutatvány lehet, és akkor ne is csodálkozz azon, ha másnap fájna a derekad!
Ez a sztori nagyon jó, egy best seller lehetne.
Femme Fatale By The River!
Még gondolkodnom kell egy kicsit rajta, és máris megvan a lényeg. Te mit szólsz hozzá?

Nyárády Károly írta...

"Szóval, vegyek végre csavarhúzót:)"
Elővarázsolni nem lenne olcsóbb megoldás?
Esetleg megbűvölni a fakanalat, és máris univerzális Bosch szerszámként felhasználható eszköz lesz belőle.
Felfogadhatnál tanácsadónak, és ezt a melót szívesen vállalnám is. Ebben tényleg lenne fantázia, és én sem unatkoznék naphosszat a munkahelyemen, mint ahogyan most teszem.

Lívia írta...

Karesz, maradj a jelenben:) Bár a képzelet...nagyon fontos. Képzeld el, hogy élvezed a munkát:) Én most megyek fotózni:)

Nyárády Károly írta...

Hát ez a bajom, mert semmiféle fantáziálással fűszerezve sem tudom "élvezni" a munkámat. Ezért is kompenzálok egy másfajta, nem a jelenben történő idősíkon. Szia, és én is megyek egyet úszni, hátha sikerül kissé lehűtenem magam. :-)))