2010. máj. 22.

Ebéd utáni szunyóka












8 megjegyzés:

Éva írta...

Én is édesen teszem a semmit.:-)
Eső szakad. Benti édes semmittevésre kíválóan alkalmas, ha már egyszer nem akarja abbahagyni. Látom, nálatok süt a nap. Mázlisták!:-)
Bár szeretem az esőt, csak most már egy kicsit sok a 'jóból'!
Szép nálad minden megint, és s cicusok lustizása is tetszik.

Lívia írta...

Éva, itt is esett pár csepp, most újra süt a nap, de nagyon fúj a szél. További édes semmittevést!:)

Györgyi írta...

Csodásak a drapériáid, hol veszed ezeket a nyönyörű anyagokat? Régen volt egy cicám , de ma nem szabad tartanom, mert allergiás lettem a szőrére. Pedig egy igazi otthonban kell a macska. Valahogy általa lesz igazán otthonos.

Lívia írta...

Boróka, ezekkel a kékekkel most nagy mázlim volt. Egy üzletben odaadták féláron, mert nem vitte el senki sokáig. Nem anyag, kész takaró. Egyébként egy bolhapiacon is szoktam vásárolni, mert anyagilag nem bírnám, a fotózáshoz viszont jól jön egy-két új terítő néha. És bögre:)

Lívia írta...

Ui. A háttér függöny pl. a bolháról van, 200 ft volt:)

Györgyi írta...

Hol található ez a bolhapiac? Szeretek ilyen helyeken bóklászni. A pesti bolhák nem jók már. Fonyódra megyünk néha, de az messze van. Ott valami csodákat tudok beszerezni. Legutóbb ott vettem porcelán készletet és vas vasalót. A gyengéim közé tartoznak a drapériák is. Járok rongyos boltba is , de oda az igazán szép dolgok nem jutnak el. :( Viszont Erdélyből hoztam gyönyörű terítőket. Csk ágytakarót nem kapok olyat sehol amilyet szeretnék!

Lívia írta...

Boróka, tőlünk 10 km-re egy kis faluban 2-3 család hoz be mindenféle holmit Ausztriából, Németországból, hetente kétszer. A gond az, hogy ha reggel 5.30-ra nem megy oda az ember, a jobb dolgokat elviszik. És hát, amit akarsz, az soha nincs, így rendszeresen kell menni, hogy kincseket találj. Szóval ez nem egy klasszikus bolhapiac.

Ágytakarót lakberendezési boltban, de én már virágboltban is vettem, ahol mindenfélét árulnak a lakásba is. Ha nagyon vágysz rá, megtalálod!:)

Györgyi írta...

Hát a vágy már rég meg van. Remélem igazad lesz és megtalálom valóban. Még ebben az életemben. :)