2009. okt. 27.

Őszi képek



















10 megjegyzés:

rory írta...

Kedves Sofia!
Úgy látsz, azt veszed észre, mint a legjobb festők :) ! Nagyon tetszenek a képeid, gratulálok!

Lívia írta...

Köszönöm Rory, nagyon kedves vagy!:)

Raindrop írta...

Egy picike vándordíj? Ha tetszik, ha nem, úgyis jelöllek. Nem tehetek róla, szeretem a blogodat.

Lívia írta...

Köszönöm, Raindrop:)

Daisy írta...

Igen, éppen ezen járt az eszem, miközben a zenét hallgattam. A szemeden, a meglátásaidon. Én is észre veszem a párát a hegy csúcsán, a ködöt a föld felett, a kacsákat a Dunán, de még sokat kell fejlődnöm. Gyönyörűek a képek és szeretem hallgatni közben a zenéket. Néhány percig megszűnik körülöttem minden. Te is a Duna parton sétálsz?

Lívia írta...

Szia, Daisy! Köszönöm szépen, nagyon jólesik amit írsz. Igen a Duna parton lakom és sétálgatok. Nekem is sokat kell fejlődnöm, főleg technikailag. Pár napja szervizbe vittem a gépet és kiderült, hogy rossz elemet használtam:)

Renata Kalman írta...

Az ősz színei, csodásak... belevegyül ez a margaréta-szerű virág...mi a neve, nem tudod?

Maruxanascimento @ gmail.com írta...

Que bonito es tu rio.....a esta hora de la madrugada, sin sueño pues estoy especialmente triste, puedes imaginar que una horrible carretera nos va a pasar por el medio de la aldea- que era aún un pequeño paraiso-y nos lleva casi todos los árboles centenários que Dios nos perdone, a mi me está costando hacerlo.
Un beso desde esta tierra que no está pasando su mejor momento.

Lívia írta...

Szia Renáta! Sajnos nem tudom a nevét, pedig gyönyörű és most sok van a parton. Majd utánajárok:)

Lívia írta...

Hola! Lo siento mucho, Maruxa. Y no puedes cambiar domicilio? Si no, la sola resolucion es la aceptacion. Si fijamos su atención en cosas buenas y bellas, estas cosas aumenteran en nuestra vida. El momento es siempre claro, la nuestra mente, los mientes hacen los problemas. Debemos fijar su atención en las cosas, que tenemos, no en las faltas.Yo vivo de ese modo. Como quiera que sea, vivo el momento.
Un beso y gran abrazo