2011. márc. 14.

Szedres túrótorta....



...reggelire, ebédre és vacsorára, merthogy tegnap semmi kedvem sem volt főzni. Nagyon jó kis recept, innen. Nincs benne liszt, se vaj, könnyű és finom. Mindent szeretek amiben túró van, a szeder pedig szintén nagy kedvencem. Annyira ízlett, hogy legközelebb ribizlivel próbálkozom. Szóval a szedres túrótorta a tegnapi napomat édesítette meg, ma már a nap sem süt. A macskák lábadoznak én pedig lassan megőrülök.... Szepi máskor soha nem megy fel semmilyen asztalra, szekrényre, de most annyira unatkozik szegénykém, hogy egyszerűen nem bírok vele. Most éppen itt ül előttem az ablakban és áhítozva nézi a füvön sétáló galambpárt. Molli pedig....nem hajlandó használni az almot, pedig csodaszép, szilikonosat vettem nekik. És még 5 napig kell benn tartanom őket! Még jó, hogy sokat durmolnak...













9 megjegyzés:

Ildifolt írta...

Sofia, a fotóid megint csodaszépek! De kell ezt egyáltalán mondani? A macsiknak jobbulást!

Éva írta...

Köszönöm a receptet. Tudod, hogy most rajta vagyok az ügyön, hogy ilyeneket gyűjtsek.Csinálok magamnak egy szakácskönyvet( gépemben is benne lesz, ki is nyomtatom), melyben hasonló ételek, édességek kerülnek. Át kell térnem a megszokott, nem éppen egészségesről ilyenekre.
Számomra te kincsesbánya vagy.:-) És a fényeid megint eljutottak hozzám!
Abba ne hagyd!:-)))

Lívia írta...

Köszönöm lányok! Compot, a macskák nevében is:)

Éva, nem hagyom abba:)

További napsütéses napokat kívánok:))

Daisy írta...

Éppen van fél kg túróm, de nem tudtam, mit kezdjek vele? Nem megyek boltba, ha nem muszály, ezért pénteken bevásároltam, hogy majd jó lesz valamire.
Mindjárt megyek és megsütöm. Barackbefőttel, mert az van.

Lívia írta...

Daisy, már megsütöttem ribizlivel is a hugomnak, nagyon finom! Gondolom barackkal is az lesz. Nekem ez jobban bejön, mint a lisztes sütik.

Daisy írta...

Na, jó! Lebuktam, de tényleg mindjárt megyek.

Daisy írta...

Megsütöttem, bár egy kicsit módosítva, de valóban finom.
Nagyon egyszerűen összerakható, éppen nekem való sütemény.

Éva írta...

Mikor láttam, hogy a húgod nálad volt, azonnal arra gondoltam, hogy ő is evett belőle.:-) Kellemes sütizés és séta lehetett!

Lívia írta...

Nem, ő másik napon volt itt és megsütöttem ribizlivel, az is isteni volt! Ezt a szedreset egyedül pusztítottam el egy nap alatt:)