2010. nov. 15.

Gyümölcsnap



Szeretem a gyümölcsöket. Enni is és fotózni is. Ma pedig kizárólag gyümölcsöt eszem, és délután edzőterembe megyek! Már régóta érzem, hogy a jóga mellé szükségem lenne egy kis kardio típusú mozgásra is, mert hiába tudom lassan a nyakamba tenni a lábam, ha fél óra gazolás után bedőlök a rózsák közé. Még halogattam volna persze néhány évig, de most egy iskolai házi feladat is besegített, hogy látogassak néhány edzőtermet. Így már sokkal könnyebben lemegy az a maradék 4-5 kiló és nem csupán rugalmas leszek, de erős is....és kitartó! És néhány hónap múlva megajándékozom magam egy dögös farmerrel, vagy kettővel....
Szép hetet kívánok minden kedves Olvasómnak!











8 megjegyzés:

Csillagos írta...

Ó, Sofia, ezt a kitartást!!! Nekem is el kellene újra kezdenem komolyabban mozogni, s odaigyelni, mit eszem, mert mizony a beszűkített farmereim most nem annyira kényelmesek:(( Már csak rá kell szánnom magam:)

Lívia írta...

Kedves Csillagos, majd tudósítok, hátha kedvet kapsz valamilyen mozgáshoz!:)

Kőrösi Mercédesz írta...

Köszönöm, én azt a szőlőt most szívesen elcsipegetném...
Kitartást Sofia, hajrá! Képzeld, én 3 hónapja heti 3x járok edzeni, és egyáltalán nem vagyok olyan fáradékony, mint előtte. Nagyon jól esik!!! És főleg az a jó, h az edzőterem nem egy puccos hely, sima melegítőnadrágban is lehet izzadni:)) Szóval éljen-éljen a terved!

Éva írta...

Ezért is szeretek ide járni, mert ilyeneket olvashatok.:-)

Csillagos írta...

Sofia kedves, mozgok én, callanetics és néha jóga, valamint intenzív kutyázás:))) Csak nem érzem elégnek... Az edzőterem nem az én világom, inkább itthon izzadok magányosan:)

Lívia írta...

Merci, köszi a biztatást! Ma éppen egy puccosba megyek, de most ki kell próbálnom több termet is, azért. Én viszont nem leszek puccos:))

Éva, tudod, hogy van ez. Körbe-körbe inspiráljuk egymást:)


Csillagos, ezzel kapcsolatban majd írni fogok, mert hasonlóan éreztem én is. Csak még nincsenek fotóim a bejegyzéshez.

Györgyi írta...

Azt tudtuk, hogy belül gyönyörű vagy. Most már azt is, hogy kívül is követed a belső utad.
Szép hetet, jó sportolást kívánok!

Lívia írta...

Köszönöm szépen Györgyi!