2010. szept. 29.

Királynők reggelije....



.....alma, fahéj és vanília illatú reggel, és reggeli. Fűszeres, almás quinoa. Tegnap találtam a receptet a mindmegettén, ahol olvashattok az inkák kincséről, a Magok Anyjáról, a quinoáról is. Nekem most csak bulgurral kevert változat volt itthon, de tökéletes lett így is. Mazsola helyett, ami ma szintén nem volt, az édesítés kedvéért tettem bele egy kis mézet és egy kevés juharszirupot. Nagyon finom, tápláló reggeli. Lapacho teát kortyolgattam mellé, és játszottam az asztalon táncoló napsugarakkal.










8 megjegyzés:

Csillagos írta...

Wowwww, ez olyan gyönyörű volt, hogy a lelkem jóllakott tőle:)

Lívia írta...

Örülök, hogy ízlett, Csillagos!:)

Kőrösi Mercédesz írta...

Örülök Sofiám h látom, van, aki így tud reggelizni, mint egy királynő! Egészségedre! Én sajnos gyorsan bekapom a családnak készített reggeli-tízóra morzsáit, és uzsgyi. Na, azért előtte a reggeli kávé ideje csak az enyém, szépen lassan. Köszi a szép hangulatot!

Lívia írta...

Merci, ma szabadságon vagyok, egyébként csak a hétvégi reggelik ilyenek, és nem is mindig eszem reggel. De ha igen, akkor megadom a módját:)A reggeli nyugalomért akkor is képes voltam mindenre, amikor kicsik voltak a gyerekek, inkább egy órával előbb keltem.

Kőrösi Mercédesz írta...

Teljesen megértelek:)) Kell az az egy óra, behozhatatlan később a nap folyamán... Én hétfőn leszek szabin, várom:)

Lívia írta...

Majd tudósíts, és kényeztesd magad!:)

trendo írta...

Itt járt Trendo, belekóstolt :)

Lívia írta...

Javítsam a címet? Királynők és királyok reggelije:) Örültem neked:)