Felhőlány,nekem a teteje is ropogós lett! Egy olasz videoban láttam és így könnyebb, hogy nem kell nyújtogatnom a tésztát, csak a kezemmel belenyújtom és tapicskolom a tepsibe. Viszont, ha egyszerre többféle ízesítést akarsz, talán praktikusabb úgy, ahogy te csinálod:) Jó ez mindenhogyan, viszont én csak frissen szeretem. Kihűlve jobb a quiche.
Én sem szoktam nyújtogatni a tésztát... Négybe tépem a nagy gombóc nyers tésztát, majd a kisebbeket ujjal (ha éppen feszültséget vezetek le, akkor ököllel) megnyomogatom, püfölgetem... :) Az viszont tény, hogy másnaposan már nem az igazi! De általában nem is éri meg a másnapot... :)
19 megjegyzés:
Mit alkottál? Pizzatészta az ott alul? Amin fekete olajbogyó és rozmaring van, az csak jó lehet.
Focaccia, Éva. Tényleg jó, imádom ezt a fekete olajbogyót, a felét megettem csak úgy üvegből:)
Nagyon guszta, szívesen lennék most nálad vacsoravendég!
Nagyon guszta! És az a borospohár! Csak nem te festetted? Mást nem mondhatok, váljon kedves egészségedre :)
Chiara, köszi. Szívesen látnálak:)
Kisanyó, köszönöm! Nem, készen vettem és nagyon szeretem, csak ritkán használom:)
Fogadtok vacsoravendéget? :)
Köszönöm, hogy olvasóm lettél :)
Sofia,
ez annyira nagyon guszta, hogy... lehet, hogy este készítek egy újabb adagot én is, de most így egyben...:))
Garffyka, persze, de erről már lekéstél:) Én is köszönöm a látogatást:)
Felhőlány,nekem a teteje is ropogós lett! Egy olasz videoban láttam és így könnyebb, hogy nem kell nyújtogatnom a tésztát, csak a kezemmel belenyújtom és tapicskolom a tepsibe. Viszont, ha egyszerre többféle ízesítést akarsz, talán praktikusabb úgy, ahogy te csinálod:) Jó ez mindenhogyan, viszont én csak frissen szeretem. Kihűlve jobb a quiche.
Kedves Sofia, szép ez az oldal:)))
Én sem szoktam nyújtogatni a tésztát... Négybe tépem a nagy gombóc nyers tésztát, majd a kisebbeket ujjal (ha éppen feszültséget vezetek le, akkor ököllel) megnyomogatom, püfölgetem... :)
Az viszont tény, hogy másnaposan már nem az igazi! De általában nem is éri meg a másnapot... :)
Csillagos, köszönöm szépen, és szeretettel üdvözöllek:)
Felhőlány, itt sem éri meg....képzelheted, mennyit kell úsznom ilyenkor:)
én is kedvet kaptam erre azolasz tésztára,de meg sem közeliti a tiedet:)) nem baj , majd akövetkező jobb lesz. A bodzád végetért,sajnos:9
isteni volt!
Nyálcsorgás... :)
Gyönyörű fotók!
Frida, örülök, hogy ízlett! A tészta menni fog, ne add fel:)
Raindrop drága, köszönöm:)
Ez aztán finom lehetett! És nagyon szépek a fotók is! Gratulálok!
KMerci
Kedves Merci, igen, finom volt! Köszönöm szépen a látogatást:)
Megjegyzés küldése