2009. dec. 14.

Náthás mozidélután öngyógyítással


Ezer éve nem voltam beteg, sem náthás, de most úgy elkapott, de úgy! Tiszta seb már az orrom és egyfolytában tüsszögök. És ha hinni lehet az időjósoknak, holnap még havat is kell lapátolnom. Megyek is vissza az ágyba, csak összedobtam egy chilis tésztát, rengeteg fokhagymával és chilivel. Adios, vírusok!





14 megjegyzés:

Bodzás Vendégház írta...

Jobbulást kívánok! Én is megyek lapátolni :)

Lívia írta...

Köszi, Zsuzsa! Eddig nem javultam:)

duende írta...

Jobbulást! :)

Lívia írta...

Köszönöm!:)

Ildifolt írta...

Jobbulást Sofia! Az én téliszünetem is hosszabb lett egy héttel, itthon fekszem, hasonló tünetekkel. A különbség, hogy nem kell havat lapátolni, még nem esett. Pedig már várom.

Rory írta...

Én is kívánok mielőbbi gyógyulást! A étel nagyon ínycsiklandó, de ha én vírus lennék, biztosan menekülnék! Az Alkonyat hogy tetszett? Én még nem olvastam, nem láttam. Valahogy ez a "láz" még nem kapott el.

Lívia írta...

Compot, akkor neked is mielőbbi gyógyulást kívánok. Ma már jobban vagyok, és még hó sem esett több, a lapátolást is megúsztam:)

Lívia írta...

Rory,köszönöm:) A lányom nagy Alkonyat rajongó, és már kíváncsi voltam a filmre. Tetszett, de elolvasni nem fogom.

csutkailda írta...

Sok gyógypuszi Neked!!!

Lívia írta...

Köszi, Ilda:) Gyógyulok:)

Raindrop írta...

Szióka!
Kicsit aggódom! Minden rendben van?
Meggyógyiztál?
Nem jönnek a gyönyörű havas képeid... :(
Remélem nincs baj!

Lívia írta...

Drága Raindrop, köszönöm, már jól vagyok:) Eddig nem volt szép hó, csak akkor amikor nem voltam jól, de ma megyek fotózni!! Persze először havat lapátolok, hogy ki tudjak menni a kapun és le a lépcsőn:) És holnap lesz már pattogó tüzem az új kályhámban, amit magamtól kaptam karácsonyra:)
Úgyhogy hamarosan jelentkezem:)
Nálad viszont alig tudok nézelődni, mióta havazik a blogodon is, a gépem valahogy nem bírja és nagyon lelassul tőle. Más nem mondta még? Bár, biztos az én gépemmel van gond.

Raindrop írta...

Jaj de csodás képek, nagyon vártam. (pirulás)
Örülök, hogy jobban vagy. Már kérdeztem régebben is a blogomon, de akkor ezek szerint most akadozik neked.
Érdekes, hogy az én gépemnél rosszabb nincs a földön, ahol gif képek vannak, úgy lefagy, mint a huzat, de ezt a hóesést bírja...
Nem tudom mi lehet az oka. :( Sajnálom!
De a lényeg, hogy javulsz, és megjöttek a szép képek.
Itt a belvárosban már tiszta koszos, latyakos minden. Át kellene lépnem a szigetre...

Lívia írta...

Raindrop, irány a sziget:) Nekem nem megy olyan jól a téli fotózás, sokkal nehezebb. Ilyen hidegben nincs kedvem messzebbre menni, és a táj is akkor a legszebb, amikor friss hó van. Szóval, lehet, hogy ritkábban jövök ezután:)