2012. jún. 20.

Még itt vagyok... és alkotok


Jó régen jártam itt.....Gondoltam megmutatom nektek, mit csinálok mostanában, ha még emlékeztek rám...:) Festményhatású fotókat készítek és nagyon szeretem csinálni! Leginkább mediterrán és rusztikus stílusú konyhákba, otthonokba való képeket, de vannak más képeim is. Néhányat megmutatok közülük....




















13 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Nagyon szépek, az ablakosak a kedvenceim. Visszaadják a Sweet Home hangulatát. Szoktam gondolni rád, a kertedre és a mobil teraszodra. Kedves képek, zugok, érzések, amik mindig a fejemben lesznek.

Éva írta...

Jövök én is hozzád még mindig, és fogok is.Kell nekem ez a hangulat, ami itt fogad.
Válogatok a mostani képeid közül. Tulajdonképpen mindegyik hangulata vonzó számomra.
Leginkább az ablakosak tetszenek.A legalsót köszönettel elvittem háttérképnek.

Katalin írta...

örülök, hogy nem vesztél el, és jó kis kereseti lehetőséget találtál, bár, ha a barátok széthordják..., remélem annyira talán nem rontják az üzleted, sőt, esetleg vevőt visznek:)

ok sikert szretettel

kovtama írta...

Pár napja kérdeztem Évát, hogy tud e rólad valamit annyira eltűntél. Most már ne tedd.:) Gyönyörűek a képek nem is tudnék választani....puszi

Éva írta...

Ajjaj, bocsánat, hogy csak úgy háttérképnek "viszek el" innen képet. :-)Ez nem üzlet neked, de amiket ide kitettél, úgyis nekünk szántad gyönyörködésre. Én tőled más képeket is szoktam a számítógépembe vinni háttérképnek, de erről már írtam is ide.
Annyira megnyugtatók.
Ha vételre is rászánom magam, úgyis jelentkezem.

Lívia írta...

Sziasztok! Örülök, ha tetszenek a képek. Még nem nagyon adtam el belőlük, de nem is azért kezdtem el csinálni. Csak szeretem, de jó lenne ilyesmivel foglalkozni. Éva, nyugodtan használd háttérképnek, semmi gond ezzel. Még árulom a házam és nagyon bizonytalan az életem, de ha nem is vagyok sokat, azért mindig hírt adok magamról. Puszi mindenkinek:))

Éva írta...

Köszönöm, most megnyugtattál.:-)
Mert elszégyelltem magam a "potyázásért" az utóbbi percekben, pedig csak számítógépes háttérképnek raktam ki egyik szép képedet.
Jó így is a jelenléted, ezért is használom a képeid elég régóta erre a célra.
Sokszor eszembe jutsz, hiányzik is a blogod,és hálás vagyok, hogy jöttél egy kicsit.

Éva írta...

Még annyit, azt hittem már eladtad a házad, azért vagy csendben. Gondoltam is arra, vajon ki lakhat most benne.

Kósa Márta írta...

Ügyes vagy!
A technika titok marad?

Szereted az új életedet?
Hiányzol!

Kósa Márta írta...

Ügyes vagy!
A technika titok marad?

Szereted az új életedet?
Hiányzol!

Györgyi írta...

Az egyik szemem sír, a másik nevet. A sírás a házad miatt van, hisz nélküled sose lesz olyan gyönyörű. A Te lelked lakik benne attól olyan hangulatos.
A nevető szem a képeidnek szól. Mindig utat tör magának a tehetség. Nyughatatlanul űzi azt, akiben otthonra talált.
Hiányoztál a napjaimból.

Lívia írta...

Márta, nem titok. Többféle képszerkesztővel csinálom, össze-vissza....:) A mostani életem nagyon izgalmas, de amint alakul valami, írok róla. Árulom a házam és nincs munkám:)És köszönöm!

Györgyi, köszönöm, nagyon kedves vagy! Ezt a munkát el tudnám képzelni magamnak, nagyon szeretem csinálni.
A ház...persze, nekem is hiányozni fog, de ha nem adom el.....abba bele sem gondolok!! Amíg itt vagyok, leszek, és valamilyen formában, biztosan azután is!

Maruxanascimento @ gmail.com írta...

Hola Sofia, buenas noches, esta noche no tengo sueño y estoy pasando por algunos blogs, siempre que entro en el tuyo y me encuentro con tu Río siento algo semejante a la paz, gracias por publicar esas bellísimas fotografías.
¿Porque razón no consigo que entre el traductor?
Te deseo paz y alegría.
Un afectuoso saludo.
Maruxa