2011. aug. 11.

Meglepetés:)





Sziasztok! Esküszöm, nem akartam új blogot írni.....legalábbis jó darabig. De hát, az akarat és én.......
Egyszerűen megszállt az ihlet, és ez lett belőle. Tudom, lesz, akinek nem fog tetszeni, de a sweet home is itt marad, hiszen nagyon szerettem és sokan szerettétek. De néha meg kell újulni, és úgy látszik, nem a blogolással volt bajom, hanem a forma nem volt már megfelelő. Akik a verseimet is szeretik, jó hír, hogy az új blogon nagyon könnyen lehet olvasni azokat a jobb oldali menüsor segítségével.
Arcaim
Szóval....fogadjátok szeretettel......mert azzal készült.
Sofia

5 megjegyzés:

f.klarcsi írta...

Kedves Sofia! Eddig még nem találkoztunk, de ahogy többeknek nekem is sok örömet szerzett ez a blogod. Szeretem tartalmas, mély érzelmeket tükröző írásaid, és örülök, hogy nem tűnsz el a virtuális világból. Nekem egyelőre még ez a lágyabb, nőiesebb blogod jobban tetszik, de biztos van oka, hogy az új formát választottad. Mindenesetre reménykedem, hogy gyönyörű fotóidról sem kell lemondanom.

Kis unokádhoz szeretettel gratulálok és sok örömet kívánok Neked is és a mamájának is!

Lívia írta...

Klarcsi,nagyon köszönöm kedves szavaidat. Tudod, mi a furcsa? Amíg a sweet home-t írtam, minden voltam, csak nőies nem...ha láttál volna! A magány és a visszahúzódás hosszú évei voltak, de a magányt nálam mindig pozitív értelemben értsd:) A belső harmóniát elértem, és azt hittem, hogy megérkeztem...de ez nagy hiba volt. Az élet folyamatos megnyilvánulás, mozgás és energia. Most egyszerre élem a felszín ízeit, izgalmait és a mély nyugalmat. Az új blogom egy jóval teljesebb Sofia. És ha lesznek szép fotóim, feldobom ide erre a blogra, jó? Szeretettel:
Sofia

f.klarcsi írta...

De jó, hogy ilyen hamar válaszoltál! Éreztem, hogy ez a befelé fordulás valami útkeresés lehet, és úgy látszik most elértél egy útelágazáshoz. Valami olyasmit élhetsz meg, mint a pillangó amikor ledobja magáról a báb állapotának szűk börtönét. Őszintén kívánom, hogy kiteljesedjék az életed! És önző módon azt is, hogy ebbe egy picit bepillanthassunk. Örömmel fogom nézni mindkét blogodat!!

Szeretettel: Klárcsi

u.i.: látod már azért is jó, hogy újat indítottál, mert miatta összeszedtem a lelkierőmet, hogy írjak Neked. Bár, mióta az utóbbi bejegyzéseidet olvastam, meg unokád megérkezéséről hírt adtál, azóta fogalmazgattam egy e-mailt Neked.

Lívia írta...

Inkább élek, mint keresek. És az sokkal nehezebb néha:) Írj bármikor:)
Sofia

Éva írta...

Megnézném nagyon, amit pár órája a rózsákról és a kertedről ide feltettél, de nem találom.
Lehet kérni még egyszer?:-)