A mászós és az állós képed tetszik, és az asztalos is. Mert szeretem nézegetni, hogy ki milyen körülmények között evett, ivott valamit. Aztán tetszenek a tájképek is. Gyakorlatilag végére is értem = tetszik mindegyik.:-)
Utána kell járnom hogy kell csinálni azt a frappét. Én is ugrálnék ott, mint a hegyi kecske!:-) Te aztán mindenfelé megfordulsz!:-) Víz alatt, ég felé... Várom az unokát!
Éva, kell hozzá egy elektromos habosító. 1 tkanál nescafét kb 1 tk cukorral és egy kis (1 dl) hideg vízzel jól felhabosítasz, dobsz bele egy-két jégkockát és öntesz bele egy kis tejet. Persze ízlés szerint változtathatod a mennyiségeket. Én is várom az unokát:))
9 megjegyzés:
lelegzetelallitoan szep:)
A mászós és az állós képed tetszik, és az asztalos is. Mert szeretem nézegetni, hogy ki milyen körülmények között evett, ivott valamit. Aztán tetszenek a tájképek is. Gyakorlatilag végére is értem = tetszik mindegyik.:-)
Hány nap még az unokáig?
Ágnes, valóban az, élőben még inkább. Nekem is elállt néha a lélegzetem:)
Éva, úgy ugráltam a sziklákon, mint egy hegyi kecske:)
A frappé nagy szerelem lett, imádom, nem is tudom eddig miért nem csináltam.
Éva, még kb 20 nap:)
Utána kell járnom hogy kell csinálni azt a frappét.
Én is ugrálnék ott, mint a hegyi kecske!:-)
Te aztán mindenfelé megfordulsz!:-) Víz alatt, ég felé...
Várom az unokát!
Éva, kell hozzá egy elektromos habosító. 1 tkanál nescafét kb 1 tk cukorral és egy kis (1 dl) hideg vízzel jól felhabosítasz, dobsz bele egy-két jégkockát és öntesz bele egy kis tejet. Persze ízlés szerint változtathatod a mennyiségeket.
Én is várom az unokát:))
Gyönyörű képek!
Köszi a receptet.:-)
Megjegyzés küldése