2010. márc. 22.

Első tavaszi sétám













8 megjegyzés:

Éva írta...

Ez a séta jól esett. Köszönöm. Szinte kicsattan minden az egyre gyűlő életerőtől.Kis kék virág nagyon kis kedves látvány.

Lívia írta...

És micsoda illat volt! A madárcsicsergésről nem is beszélve:)

Felhőlány írta...

És milyen szép az új kép is a fejlécben! A MESEKERT... :)
Nagyon szép képeket hoztál az ébredő természetről! :))

Lívia írta...

Felhőlány, köszönöm! Éppen a múlt évi tavaszi képeket nézegettem, akkor kezdtem a blogot, és azon gondolkodtam, hogy biztos belekezdjek egy újabb körbe? De úgy döntöttem, belekezdek. Talán a fotózásban is fejlődtem valamicskét, és jó érzés, amikor itt olvashatlak benneteket és a képeim vagy épp egy versem örömet okoz valakinek. Szóval, itt az új tavasz:)

Felhőlány írta...

Nagyon örülök Sofia, hogy így döntöttél! :)
Csodaszép képeket, elgondolkodtató idézeteket, verseket, saját gondolatokat osztasz meg velünk! Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de biztos vagyok abban, hogy mások is így gondolják... szeretek/szeretünk hozzád járni! :)

Gyöngyi írta...

Néhány napja találtam ide véletlenül, azóta próbáltam bejárni, Sofia, az itt a szövegekben, zenékben, képekben megragadható világodat. Olyan ez így, egyben, mint a képeiden megjelenő kerted, házad: színes, harmonikus, látszik rajta a gondosság, figyelem. Köszönet érte! Igazán gazdagnak tűnő világ a tiéd!

Lívia írta...

Felhőlány, köszönöm!:)

Lívia írta...

Kedves Gyöngyi, szeretettel üdvözöllek nálam és köszönöm a kedves szavakat. Nagyon ritkán írnak megjegyzést azok, akik nem blogírók, ezért külön öröm volt olvasni téged. Köszönöm a látogatást és gyere máskor is!:)