2010. márc. 28.

Apró csodák



Igen, a rügyek is apró csodák de most nem erre gondolok, és nem is a macskákra. Azokra az apró csodákra, amelyek bennünk zajlanak. Milyen fura, hogy éppen tegnap tettem fel idézeteket a test-elme egységéről, és máris újabb csodás igazolást kaptam. Tegnap anyukám megjegyezte, hogy éjjel óraátállítás lesz, el ne felejtsem. Mondtam, jó majd másnap átállítok mindent és ezzel le is zártam a témát. De a testem vette az információt. Általában 9-9.30 körül esem be az ágyba, tegnap este 8-kor már nem tudtam nyitva tartani a szemem. És percre pontosan 7-kor ébredtem reggel ébresztő óra nélkül, vagyis ahogy máskor szoktam, reggel 6-kor. Mindig is csodálattal töltött el az emberi test intelligenciája, ugyanúgy, ahogy a természet intelligenciája is. És a kettő egy és ugyanaz. Csodás teremtmények vagyunk, és nincs az az izgalmas játék vagy extrém sport, ami felérne azzal, hogy felfedezzük, kik vagyunk valójában. Mert minden ember egy csoda. Mindegyik. Kivétel nélkül.










6 megjegyzés:

Éva írta...

Az ilyen csodákat figyelve nyugszom meg, suhan át rajtam az öröm.
Mindennél többet érnek.

Éva írta...

Amúgy a két macsek megint csúcs!:-)

Bodzás Vendégház írta...

Az elmúlt napok sürüek voltak, a bejegyzések is maradoznak, pedig a történések nagyon is említésre méltóak. Ha a magaméra nincs is időm, öröm olvasgatni a tieiteket!

Lívia írta...

Így van, Éva. Köszönöm:)

Lívia írta...

Zsuzsa teljesen érthető, ha elfoglalt vagy, legyél is, mert akkor sok a vendég, és a kecsketej! Nekem is öröm, ha örömmel olvasnak:) Köszönöm!

Névtelen írta...

rügyek :o) cicák :o) jó sor :o)! dejóóó is egy kert... :o)

Kristina