2010. febr. 13.

Kilátás



Ha a szomszédom levágná ezt a tetőt a fészer tetejéről, premier plánban élvezhetném a Duna látványát. Mégsem szeretném hogy lebontsa, mert nagyon szeretem nézni, ahogy betakarja a hó, ahogy a macskák lustán heverésznek rajta, és ahogy nyáron a szomszédos körtefa ágai úgy simulnak rá, mint a féltő szerelmesé, aki mindentől óvni akarja kedvesét. És igazán nem kell messzire mennem, ha éppen nem a tetőt, hanem a Dunát szeretném bámulni.





7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Milyen rendi szomszéd vagy Sofia :o)
Szép képek, bantről a kandalló mellől :o)

Kr.

Éva írta...

Gondolkoztam, hogy mit írhatnék, hogy ne ismételjem magam. De újra csak azt tudom mondani, hogy hozzád jönni, meglátni a képeidet, olvasgatni itt, nagyon kellemes élmény.

Ma direkt kimentünk a hidegbe, hófúvás, süvítő szél, befagyott Fertő-tó, behavazott csónakok, hóbordák. Élveztem nagyon. Szeretem a telet, ez egy igazi téli nap volt.Úgy is indultunk el, hogy bejelentettem" Szibériát" akarok. Meg is kaptuk!!!:-)
Most gyertyafényben, teával a melegben olvasztom ki magam, és nagyon jó.
Meg kell tapasztalni az ellenkezőjét is mindennek, hogy jobban élvezzünk bármit.

Éva írta...

A tető esőben is jó lehet. Szeretem az esőáztatta cserepeket.Időjárásjelentést láthatsz a szomszéd tetőn mindig.
:-)

Lívia írta...

Kristina, a szomszédom is nagyon rendes, mindegyik:)

Lívia írta...

Éva, köszönöm! Ez kölcsönös, én is szeretek nálad nézelődni, és nagyon szeretem a képeidet!

Igen, az eső hangját kifelejtettem:)
Nekem is kedvenc évszakom a tél, de tegnap azon kaptam magam, hogy kertészeti magazinokat bújok, szóval a tavasznak sem állnék már ellen:) Látnod kellene itt a májust!:)
Persze, amíg lehet, élvezem a telet:)

Éva írta...

Nekem nincs kertem( lakótelepen lakom), de más virágjait, kertjeit bámulom tavasszal.Meg minden zöldet, ami utamba akad.
Visszaolvasgattam nálad, láttam jó pár szép képet a kertedről.
Kertészkedni, olvasgatni, teázni a mobil teraszoddal ebben a zöldben, virágok között nagy élvezet lehet. Csak úgy lenni, bambulni is! A mostani tavaszt majd figyelemmel kisérem nálad.

Lívia írta...

Rendben, Éva. Nekem van kertem, de én is bámulom más kertjeit:) A kedvenceimet idén lefotózom. Egyébként lakásban is csodákat lehet művelni. Bár nekem nem annyira sikerül:) Egyelőre:)