2009. aug. 17.

Reggeli az ágyban



Nagyon szeretek ágyban reggelizni, de általában csak akkor teszem, amikor a tv-s szobában alszom. Itt mindent szabad. Ráadásul mától egy hétig szabadságon vagyok, így a ma reggelem ilyen kényeztetősen indult. Ananászt ettem és zabpelyhes kekszet. Általában csak gyümölcsöt eszem, néha mást, mondjuk zabpehelykását gyümölccsel. Ha esős nap lenne, valószínűleg ágyban is maradnék és egész nap pizsamában heverésznék, olvasnék, filmet néznék és aludnék. Ma viszont - szabadságom ellenére - le kell fordítanom egy oldal szöveget angolra, és vár rám egy kis gazolás is. Azért remélem lesz még eső a héten.






8 megjegyzés:

Jade írta...

O, de jok az ilyen lustalkodos napok! Amikor reggeltol estig pizsamaban lehet az ember... De reg volt mar ilyen napom! Elvezdd!!!

Rory írta...

A szabadságodról eszembe jutott, hogy a most olvasott Einstein életrajz 161. oldalán az 5. mondat a következő: "Nagyon szeretném, ha itt lennél." :)! Persze verseiddel, képeiddel, idézeteiddel nagyon is itt vagy velem minden nap! Köszönöm!

Lívia írta...

Judith, lassan itt az ősz és a tél, a kedvenc évszakom, akkor sok ilyen pizsamás napot csinálok. Téged mi akadályoz egy kis lazításban?:)

Lívia írta...

Rory, szeretem Einsteint, de nem olvastam az életrajzát. Pótolom:)Télre általában begyűjtök néhány könyvet, nyáron sokkal kevesebbet olvasok. Én köszönöm, hogy beszálltál a játékba:)

Raindrop írta...

Gyönyörű képek. Szerintem a reggel a legfontosabb a napban. Annak kell jól indulnia. Alig várom, hogy napsütötte nagy ablakos hálószobám legyen, és amikor kinyitom az ablakokat beáramlik a friss fűillat, a madárcsicsergés, a meleg napsugár. De ezt szigorúan csak kertes házban élheti át az ember! Szerencsés vagy! Irigylésreméltó ahogy körülveszed magad a pozitív, remek dolgokkal.

(tegnap éjjel gondoltam arra, hogy milyen jó lenne így élni, és aztán jött a valóság, hogy mire kertes házam lesz, jönnek a gyerekek, akik mellett nem biztos, hogy fogok tudni kényeztető nyugodt reggeleket prezentálni magamnak) :D

Lívia írta...

Dehogynem Raindrop,amikor a nagyinál lesznek:)Azok a reggelek is kihagyhatatlanok, amikor a gyerekek melléd bújnak reggel, akkor az jobb mint bármilyen napfelkelte. Az enyémek már nagyok:) Mindennek eljön a maga ideje:)

Jade írta...

Kepzeld, hetfon, miutan elolvastam a bejgyzesedet ilyen pizsamas napom volt! Mondjuk az hozzajarult, hogy szabad napom volt. Ugy elveztem, meghozza minden lelkifurdalas nelkul!
:)

Lívia írta...

De jó! Az ellazulni tudás nagyon fontos, kellenek az ilyen napok, vagy órák:) Fiatalítanak:) (is)